Type evenement

Meer tonen

Type paard

Regio

Meer tonen

Datum

Bodemsoort

Klasse

Meer tonen

Openstelling

Meer tonen
Geen evenementen gevonden
Blijf op de hoogte van paardenevenementen bij jou in de buurt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Evenementen & wedstrijden
Hippisch nieuws
Evenementen & wedstrijden

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

Meer over NPRM

NPRM is voor iedereen die een paard houdt. Sinds april 2021 geldt er een verplichte registratie voor verplaatsingen van langer dan 48 uur. De registratie is simpel en voor alle paardenrassen en kruisingen: van Shetlandpony tot Shire horse!

Evenementen en wedstrijden agenda voor de paardensport

Ben je op zoek naar een leuk paardenevenementen bij bij jou in de buurt of wil je deelnemen aan een wedstrijd? De NPRM evenementenkalender biedt het meest complete overzicht van paardenevenementen en wedstrijden in heel Nederland. Groot of klein evenement, u vindt het in onze evenementenkalender!

Maak ook gebruik van onze handige filters, je kan bijvoorbeeld evenementen zoeken in je eigen regio, selecteren op type evenement, bodemsoort, klasse en meer.

Organiseert je zelf een evenement en wil je deze toevoegen aan de NPRM evenementenkalender? Dat kan! Maak vrijblijvend een account aan en toon je evenement geheel gratis aan duizenden paardenliefhebbers in heel Nederland.

Vragen over onze evenementenkalender?

Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen over onze evenementenkalender te beantwoorden. Je kan ons bereiken door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Type evenement

Meer tonen

Type paard

Regio

Meer tonen

Datum

Bodemsoort

Klasse

Meer tonen

Openstelling

Meer tonen