Type evenement

Meer tonen

Type paard

Regio

Meer tonen

Datum

Bodemsoort

Klasse

Meer tonen

Openstelling

Meer tonen
Geen evenementen gevonden
Blijf op de hoogte van paardenevenementen bij jou in de buurt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Evenementen & wedstrijden
Hippisch nieuws
Evenementen & wedstrijden

Door te klikken op deze knop, gaat u akkoord met onze Gebruikersvoorwaarden en Privacy Policy.

Meer over NPRM

NPRM is voor iedereen die een paard houdt. Sinds april 2021 geldt er een verplichte registratie voor verplaatsingen van langer dan 48 uur. De registratie is simpel en voor alle paardenrassen en kruisingen: van Shetlandpony tot Shire horse!

Vragen over onze evenementenkalender?

Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen over onze evenementenkalender te beantwoorden. Je kan ons bereiken door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Paardenevenementen en wedstrijden in Nederland - 2022

Ben jij op zoek naar een leuk paardenevenement bij jou in de buurt? Of wil je graag deelnemen aan een wedstrijd? De NPRM-evenementenkalender is het meest complete overzicht van paardenevenementen en wedstrijden in heel Nederland. Een groot of klein evenement: je vindt het in onze kalender. 

Eenvoudig vinden wat je zoekt in onze agenda 

In onze agenda vind je eenvoudig alle paardenmarkten, evenementen en wedstrijden in alle regio’s van Nederland. Maak ook gebruik van onze handige filters en vindt het evenement dat jij zoekt bij jou in de buurt. Zo kan je filteren op type event, bodemsoort, klasse en openstelling. 

Publiceer gratis jouw evenement of wedstrijd

Organiseer je zelf een paardenevenement of -wedstrijd en wil je deze graag onder de aandacht brengen? Maak vrijblijvend een account aan en voeg jouw event gratis toe aan de NPRM-evenementenkalender en deel deze met duizenden paardenliefhebbers in heel Nederland.

Een paardenmarkt bij jou in de buurt?

Publiceer deze dan gratis toe in onze agenda. Zo houden we samen onze agenda volledig up-to-date en zorgen we ervoor dat alles overzichtelijk op één plek te vinden is. Van paardenmarkt, evenement of een wedstrijd. Alles voor de paardenliefhebbers!

 

Type evenement

Meer tonen

Type paard

Regio

Meer tonen

Datum

Bodemsoort

Klasse

Meer tonen

Openstelling

Meer tonen